Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید محمدجعفر پوراکبری در روز 23 آذرماه سال 1339 متولد شد و درحالی‌که سرپرستی اداره تربیت‌بدنی ابرکوه را بر عهده داشت، حضور در جبهه را مقدم بر هر امری دانست و در سن 22 سالگی به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از ابرکوه، شهید محمدجعفر پوراکبری در 23 آذرماه سال 1339 در محله جهانستان شهرستان ابرکوه متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان کودکی در پی دانستن حقیقت بود و در کسب علم و دانش از همسالان خود پیشی می‌گرفت، پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری بالا می‌رفت و در زمینه علمی و ورزشی شاخص بود.

اشتغال در کنار تحصیل

او تحصیلات ابتدائی خود را در دبستان نسفی و دوران متوسطه را در دبیرستان مولوی به پایان رساند و در سال 1358 به دانشسرای راهنمایی شیراز راه یافت و با درک بالایی که نسبت به موقعیت اقتصادی خانواده داشت در کنار تحصیل، به اشتغال پرداخت و گوشه‌ای از مخارج را بر عهده گرفت.

آن زمان که مصادف با شکل‌گیری نهضت انقلابی امام راحل بود، شهید پوراکبری نقش فعالی در آگاه ساختن اطرافیان خود در جهت شناخت حقیقت انقلاب داشت و علاوه بر پخش بیانات حضرت امام در بین مردم، نقش پررنگی در برگزاری تمامی تظاهرات و تجمعات مردمی علیه رژیم شاهنشاهی ایفا می‌کرد.

اولین اعزام به جبهه

محمدجعفر که با شهیدان باهنر و رجایی و آیت‌الله خلخالی در تماس مستقیم بود، با آغاز جنگ تحمیلی آماده دفاع از دین، ناموس و وطن خود شد و چون جنگ را میدان وسیع‌تری برای خدمتگزاری به ارزش‌های الهی و میهن اسلامی می‌دید، در سال 1360 برای اولین بار عازم جبهه شد.

بعد از بازگشت از جبهه به عضویت انجمن اسلامی‌ شبانه‌روزی مرکز تربیت‌معلم پسران شیراز درآمد و در بهمن‌ماه همان سال با اصرار مسئولین تربیت‌بدنی استان و درخواست مربیان و ورزشکاران ابرکوهی، حاضر به قبول سرپرستی اداره تربیت‌بدنی شهرستان شد.

دو ماه خدمت در عرصه ورزش

خواست خداوند این بود که محمدجعفر چند ماه باقی‌مانده از زندگی را، در دیار خودش مشغول خدمت به همشهریان شود. در مدت دو ماهی که مدیریت اداره تربیت‌بدنی را بر عهده داشت، تلاش می‌کرد تا ستون‌های ورزش شهر را بر پایه ایمان، تقوا و تزکیه نفس مستحکم کند و در انجام این مهم به‌خوبی و تا آخرین روزهای اقامتش موفق بود.

تمام تلاش شهید پوراکبری در این مدت بالا بردن روحیه تقوا، فتوت و جوانمردی در بین ورزشکاران و حاکم کردن خط اصیل انقلاب اسلامی ‌بر کل ورزش منطقه بود. ضمن اینکه در کنار سامان بخشیدن به امور تربیت‌بدنی، در ستاد برگزاری نماز جمعه نیز شرکت داشت؛ اما روح بزرگ و عاشقانه او به این مختصر راضی نشد.

شوق شهادت و دومین اعزام به جبهه

محمدجعفر در فروردین‌ماه 1361 برای دومین بار با شوقی زیاد و علاقه‌ای که تنها شهادت او را راضی می‌کرد، عازم جبهه‌های جنگ شد و کوشش مسؤولین شهرستان ابرکوه در منصرف کردن وی از رفتن، به جایی نرسید.

در زمان تصرف خرمشهر به دست نیروهای بعثی تمام هدف خود را آزادی خرمشهر قرار داد و به همین خاطر عازم جبهه‌های جنوب شد تا اینکه در روز 29 اردیبهشت‌ماه سال 61 در منطقه جنوب خوزستان و حوالی بصره، زمانی که مشغول امدادرسانی به یکی از مجروحین بود، به شهادت رسید.

ملکوت نشینی در 22 سالگی

او که در هنگام شهادت 22 سال بیشتر نداشت، دارای قلبی رئوف و مهربان بود که از همان دوران کودکی در رفتار و برخورد او نسبت به دیگران نمایان می‌شد؛ چراکه شاهد این مهربانی همان روزی است که پس از تعطیلی مدرسه در دبستان ماند تا در نظافت تمیز کردن کلاس‌ها، به مستخدم آموزشگاه کمک کند.

از خصوصیت بارز اخلاقی او خوش‌رویی و گذشت بود چنانکه اگر شخصی در حق او ستمی روا می‌داشت با برخوردی گرم و صمیمی او را شرمسار رفتار خویش می‌ساخت و به دیگران و افراد خانواده نیز سفارش می‌کرد که نسبت به خطاهای دیگران گذشت داشته باشند.

دیدار با خانواده شهدا و سخن از رشادت‌های رزمندگان

علاقه زیادی به مطالعه داشت و اطرافیان را نیز به این کار نیکو تشویق می‌کرد، همواره بانی دعای کمیل، ندبه و دیگر مراسم‌های مذهبی بود. هرگاه از جبهه برمی‌گشت ابتدا به دیدار خانواده شهدا می‌رفت و هیچ‌گاه از مشکلات جنگ سخن نمی‌گفت و همیشه از دلاوری‌ها و شور و اشتیاق رزمندگان تعریف می‌کرد.

شهید محمدجعفر پوراکبری برای نماز اول وقت اهمیت ویژه‌ای قائل بود و می‌گفت: همان‌طور که با شنیدن صدای زنگ تلفن برای پاسخ‌گویی به آن شتاب می‌کنید، با شنیدن صدای اذان و دعوت پروردگار هم باید لبیک گفت و شتاب کرد.

انتهای پیام/90027

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید شهادت ابرکوه فارس یزد تربیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  سرهنگ پاسدار موسی عطاری با اشاره به اهمیت محرومیت‌زدایی اظهار داشت: محرومیت‌زدایی از چهره مناطق محروم و کم‌برخوردار یکی از مهم‌ترین امور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نکرده و با تمام توان وارد میدان می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه کار در مناطق روستایی و محروم یک فرصت ارزشمند و توفیق الهی است، ادامه داد: بسیج یک نیروی پیش‌برنده و محرک بوده و تفکر بسیجی در تمام دنیا گسترده شده است.

وی اظهار کرد: طرح‌های محرومیت‌زدایی با استفاده از بازوی توانمند بسیج عملیاتی می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان پلدشت با اشاره به طرح‌های محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری در شهرستان افزود: در حال حاضر بالغ بر ۶۰ طرح مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی در سطح شهرستان در حال اجرا است و این طرح‌ها در ۴۰ روستا عملیاتی می‌شود.

عطاری اضافه کرد: برای اجرای ۶۰ طرح مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی اعتباری بالغ بر یک هزار و دویست میلیارد ریال هزینه می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان پلدشت افزود: اعتبارات این طرح از محل مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع) و سپاه شهدا آذربایجان غربی تأمین می‌شود.

وی در خصوص طرح‌های محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری اظهار کرد: طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی شامل آبرسانی، مرمت و بازسازی مساجد روستایی، گازرسانی به خانه محرومین، احداث خانه محرومین، تکمیل خانه‌های مددجویی در روستاها، تجهیز کارگاه‌های قالی‌بافی و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی در خصوص اهداف طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی اظهار کرد: هدف از اجرای طرح‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی زدودن محرومیت از چهره مناطق محروم و کم‌برخوردار است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان پلدشت در ادامه با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی نقطه مقابل با اقدامات و توطئه‌های دشمنان است؛ زیرا طی سالیان دراز دشمن تمرکز خود را برای ایجاد مشکلات اقتصادی گذاشته است، افزود: امسال بالغ بر یک صد طرح محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری تا پایان سال جاری اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • شرکت ۲۰ هزار بسیجی در المپیاد جام شهید عجمیان
  • تجلیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید غیرت
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد